Adobe CS3 fejl: Licensing For This Product Has Stopped Working

CS3 er åbenbart ikke den mest stabile udgave af Adobe’s de facto standard grafiske værktøjskasse. Jeg har ved tidligere lejlighed fundet en graverende bug i Dreamweaver CS3, og da jeg så startede min Photoshop i dag, fik jeg følgende besked:

Licensing for this product has stopped working. You cannot use this product at this time. You must repair the problem by uninstalling and then reinstalling this product or contacting your IT administrator or Adobe customer support for help.

Så meget får man tilsyneladende for de pænt mange licenskroner. Adobe’s program suite er rigtig god, men det er ret irriterende at skulle bruge tid på at finde workarounds, fordi Adobe har fixet for få bugs inden de lancerede produktet. Produkter i den prisklasse skal bare være i orden.

Jeg fandt for øvrigt en løsning på problemet her. Denne løsning kræver dog genaktivering.

En kommentar til “Adobe CS3 fejl: Licensing For This Product Has Stopped Working”

Skriv en kommentar