Kunst på notesblokken

Chris Silverman er en helt almindelig mand, der bor i en helt almindelig lejlighed og har et helt almindeligt job, så det er helt almindeligt svært for ham at få tid til at dyrke sin kunst. Men som så mange andre, har Chris altid sin iPhone lige ved hånden og han har fundet ud af, at iPhone’s medfødte note-app kan meget mere end bare tage noter.

Der følger nemlig tegneredskaber med, der egentlig er lavet til annotationer, men de kan også bruges til at tegne rigtigt med. Så Chris har lavet et benspænd for sig selv. Han tegner i note-app’en og det kommer der nogle skønne værker ud af.

Se Chris Silverman’s notesblok-kunst på notes.art.

Screendump fra Chris Silverman's hjemmeside
Screendump fra Chris Silverman’s hjemmeside med et udsnit af hans værker.

Skriv en kommentar