Første aften med Netflix

Netflix logo
Jeg har brugt fredag aften på at kigge noget af indholdet på Netflix igennem.

Filmudvalget er foreløbigt ikke specielt imponerende og består overvejende af ikke helt friske spillefilm.

Der er dog et par serier, jeg kunne overveje at tage hul på.

Jeg valgte således at prøve Netflix af med pilotafsnittet af tv-serien Jericho. Den viste sig dog hurtigt at være en opvisning i middelmådigt skuespil, en knapt så gennemtænkt historie og et interessant indblik i amerikansk paranoia. Så det bekendtskab ender nok dér. (Ikke, at det er Netflix’ fortjeneste.)

Netflix kører på mit tv via Nintendo Wii. Desværre oplevede jeg en del udfald på dén platform, hvor streamingen ind i mellem måtte hente buffer i flere minutter. Nu har jeg en 30/30 mbit fiberforbindelse, så det er næppe dér, flaskehalsen skal findes.

Netflix, der er plads til forbedring.

Hvad er din erfaring med Danmarks nye måde at se “tv” på?

Skriv en kommentar