iOS6 forbedrer iPhone som vækkeur

Jeg har ind i mellem, og med rette, fået … skal vi kalde det kritik? Kritik er et diplomatisk ord … af konen for at glemme at slå vækkeuret fra i weekenderne eller når jeg er taget tidligt på arbejde. Derfor er jeg begyndt at bruge telefonen som vækkeur, for den har jeg altid med mig, så glemsomheden generer som regel kun mig selv.

Men iPhone er jo en alsidig størrelse, så der tikker også jævnligt beskeder fra Fjæsbogen, Twitter og diverse andre tjenester ind om natten, hvilket resulterer i en, hvis den står på lydløs, karakteristisk snurren på natbordet. Den lille udfordring har jeg hidtil løst ved at aktivere telefonens fly funktion, så der er lukket for alle forbindelser. Men med iOS 6 er det blevet en hel del nemmere.

iOS 6 kommer nemlig med en “forstyr ikke” feature og den kan indstilles til automatisk aktivering på bestemte tidspunkter af døgnet. Det er smart, for så er der ro, når man har brug for det.

“Forstyr ikke” kan slås manuelt til i “Indstillinger”. Men for at udnytte den automatiske aktivering, skal man slå det til i “Indstillinger” → “Meddelelser” → “Forstyr ikke”.

Forstyr ikke funktionen i iOS 6

Skriv en kommentar