Når iPhone er en irriterende løbe-makker

En smartphone er på mange måder et fantastisk stykke værktøj til motionister og sportsudøvere. Der er gode apps til tracking af ruter og resultater (jeg bruger Endomondo), og musik i ørerne undervejs giver beviseligt en bedre præstation. Al den stund teknikken ikke driller.

Det gjorde den for mig på lørdagens løbetur. iPhone’s default musik-app har en indbygget funktion, der kan få den til at shuffle mellem numrene, når man ryster telefonen. Muligvis smart hvis man sidder stille, men irriterende som ind i h…… på en kuperet løbetur med telefonen monteret på overarmen. Jeg havde nær kylet den langt ind i skoven i arrigskab, men besindede mig og endte med at rive høretelefonerne ud og krølle dem hidsigt sammen.

Slå lortet fra! Det gør man i “Indstillinger” → “Musik” → “Ryst for at blande”.

Ryst for at blande funktionen på iPhone

Skriv en kommentar