The Events Calendar på dansk

The Events Calendar er en begivenheds-/arrangementskalender til WordPress. Hvis man skal skabe overblik over mange events på sin blog eller website, er det et ganske brugbart plugin. Der medfølger oversættelse til en række sprog, pånær dansk. Jeg havde brug for det på dansk, så jeg har skruet en dansk oversættelse sammen og smidt sprogfilerne op på Github.

Du kan hente dem her →

NB! Hvis du vil bruge The Events Calendar, bør du være opmærksom på, at plugin’et konflikter med Post Type Switcher. Du bør med andre ord ikke bruge begge plugins på samme site.

[UPDATE 13. maj 2014]: Oversættelsen er opdateret til The Events Calendar version 3.5.1. Samme link som ovenstående. Oversættelsen trækkes nu ind i plugin-repositoriet på Github og forventes fremover distribueret sammen med plugin’et.

[UPDATE 12. aug. 2013]: Oversættelsen er nu opdateret til The Events Calendar version 3.0.3. Hent filerne på GitHub, samme link som ovenstående.

Skriv en kommentar