Bye bye, Bechster

Tak for denne gang, Bechster. Du har været en tro soldat og fulgt mig bravt i mangt et eventyr i Azeroth, men nu må jeg tage livet af dig, for jeg gider ikke spille mere.

Jeg har dårligt haft World of Warcraft startet de sidste tre måneder, så jeg har endelig taget konsekvensen og opsagt mit abonnement på spillet. Jeg har efterhånden spillet i et par år, så jeg kender spillet ret godt, og det er en af grundene til, at det skal være slut. Der er ikke så meget at udforske mere. Der går for meget hack'n'slash i det, og dermed forsvinder en del af motivationen for at spille. Desuden har jeg en højrearm, der trænger til lidt ro, og så vil jeg hellere bruge tiden på andre ting.

Jeg nåede ikke længere end til level 67. Til gengæld fik jeg spillet ialt 28 dage, 16 timer og 42 minutter. Tak for mange sjove timer til gutterne i mit guild, Archivers.

Tak for alt, Bechster. Måske bliver du engang genoplivet i et andet spil. 

3 kommentarer til “Bye bye, Bechster”

  1. Desværre ikke helt uventet – Men sådan er livet nye ting nye interesser….sig til hvis du finder noget hvor vi kan genoplive Archivers-Guildet.

    God ferie.

    Svar
  2. Ærgeligt, vi har haft mange gode stunder i Azeroth med Bechster – og Bech naturligvis 🙂 Men forståeligt, det skal være sjovt og ikke bare rutiner man går igennem. Jeg er helt sikker på vi nok skal finde et andet spil hvor vi kan mødes, når du har haft en lille pause.

    Svar

Skriv en kommentar