Er musearm et alderstegn?

Jeg er vist ved at blive gammel. Jeg har fået mig en begyndende musearm. En smerte i det øverste af underarmen, når jeg klikker på musen med pegefingeren. Derfor har jeg lånt en Rollermouse, en dingenot, man placerer under tastaturet og styrer med fingrene. Et aggregat, jeg ville have forsvoret nogensinde at være nødsaget til at tage i brug. Mit skrivebord ligner jo nærmest noget fra et kommunalkontor, hvor der burde sidde en lille, grå kontormus af ældre dato.

Men dette pegeværktøj fungerer faktisk overraskende godt. Væk er smerten i underarmen. Det er tydeligt at belastningen på musklerne forsvinder. Det kan kun anbefales, hvis man havner i den situation.

Tænk at jeg skulle skrive sådan. Det må være alderen, der trykker. 

3 kommentarer til “Er musearm et alderstegn?”

  1. I to lider nok af det samme…begyndende alderdom (se i øvrigt min spydige kommentar på Kathrines blog – der er nok også plads til dig). ;o)

    Svar
  2. Tja, det er vel et spørgsmål om image kontra helbred og sund fornuft 😉 Havde selv sådan en tingest på mit gamle arbejde, og det var superfedt, for så kan man sidde i timevis foran computeren uden smerter. Jeg vil også ha’ en Rollermouse herhjemme…

    Svar

Skriv en kommentar