Hvilket RSS program bruger du?

Jeg har haft en lille afstemning kørende, hvor jeg spurgte læserne af denne blog, hvilket RSS program de bruger til at læse nyheder med. Jeg har indtil videre fået 28 svar.

43% svarede Google Reader, 21% svarede Bloglines. Men 18% svarede "Et andet program". Nysgerrig som jeg er, kunne jeg nu godt tænke mig at vide; Hvilket RSS program bruger du til at læse nyheder med? 

Smid en kommentar >> 

9 kommentarer til “Hvilket RSS program bruger du?”

 1. Har brugt Bloglines og Blogbridge i længere testperioder, uden at de bestod dagligdagstesten.
  Bruger Thunderbird til en række feeds, som udkommer lavfrekvent, typisk programopgraderinger og security-lister.
  Bruger Google Reader til alt andet – den er lynhurtig, og har tilstrækkeligt med funktioner til daglig brug. Kan kun anbefales.

  Svar
 2. Glemte: OK afstemninger, men overvej at man kan afkrydse flere svarmuligheder – fx vil der være mange som både bruger deres arbejdsplads’ webmail og én eller to andre.

  Svar
 3. @Kalle: Ang. afstemningen, så kunne det da helt sikkert være smart med checkbokse, men det kan mit afstemnings-plugin vist ikke håndtere. Så nu har jeg puttet et lille “… privat” i enden på spørgsmålet om webmail. Det burde vel reducere antallet af muligheder en anelse. 😉

  Svar
 4. Opdaterer internet Explorer til ver. 7 – Her får man en suveræn nyhedsoplæser der er indbygget i Explorer.

  Svar

Skriv en kommentar