Lav flowcharts og mindmaps med Flowchart.com

Som webdesigner har man ofte brug for et værktøj til visualisering af strukturer. Jeg sad med problemet forleden, hvor jeg havde behov for at tegne et flowchart til en ny webløsning, der skulle laves indholdsstruktur på, og fedtede noget sammen i Powerpoint. Det er ikke en optimal løsning, skulle jeg hilse og sige.

Nystartede Flowchart.com ser ud til at være et brugbart værktøj til den slags opgaver. Det kan bruges til flowcharts, mindmaps, planlægning af databaser m.m. Der er masser af figurer, symboler og grafiske elementer at vælge i mellem. Men er man ikke tilfreds, kan man selv uploade grafik. Man kan gemme sine flowcharts i png eller pdf format eller sende dem direkte til printeren. Brugergrænsefladen er meget nem at anvende.

Flowchart.com

Flowchart.com ser ud til at være guf for projektmagere, webdesignere, programmører, databasefolk m.fl. Applikationen er i beta i øjeblikket, og man kan således foreløbig kun få adgang gennem invitation. Sådan én kan man erhverve ved at indtaste sin e-mail adresse på … ja, flowchart.com.

Prøv Flowchart.com her.

Skriv en kommentar