Tilpasset knap-tekst på Jetpack kontaktformularer

Jeg har et ambivalent forhold til Jetpack plugin’et til WordPress. Det indeholder en masse funkioner, der nok havde være bedre som selvstændige plugins og det er temmelig oppustet. Det har dog en række nyttige funktioner og derfor er det svært at ignorere plugin’et helt. Så jeg bruger det faktisk på de fleste sites, jeg bygger.

Jetpack kontaktformularer

En af de funktioner, jeg godt kan lide, er muligheden for nemt at indsætte kontaktformularer i en hvilken som helst side eller indlæg. Det eneste, der generer mig, er, at knap-teksten som standard er sat til “Tilføj”, hvilket faktisk ikke giver nogen mening, og der er ingen hints til, hvordan man kan ændre det. Det findes der dog en ret nem måde at gøre på.

Kontaktformularen er indsat i indlægget med en såkaldt shortcode som ser således ud:

[contact-form][contact-field label='Name' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Comment' type='textarea' required='1'/][/contact-form]

For at ændre knap-teksten skal man blot tilføje parameteren submit_button_text til [contact-form]. Således:

[contact-form submit_button_text='Din knap-tekst her']

På den måde bestemmer du hvad din knap skal sige.

Via | Translations: English →

Skriv en kommentar