Endnu en pind i Nokia’s kiste?

Nokia kom forleden galt afsted med markedsføringen af deres nye Lumia 920 model. Firmaet lancerede en fin video, der skulle demonstrere mobilkameraets uovertrufne billedstabilisering. Videoen viser en ung mand på cykel, der filmer en ung kvinde, ligeledes på cykel. Billedet i videoen deles på midten af hhv. den stabiliserede og ustabiliserede udgave af det, den unge mand angiveligt filmer.

Problemet opstår imidlertid, idet parret passerer vinduet i en skurvogn. Af spejlbilledet fremgår det nemlig tydeligt, at pigen ikke følges af den unge mand, men derimod en varevogn med åben sidedør og en kameramand.

Nu skal man som bekendt ikke sparke til folk, der i forvejen ligger ned. Tilsyneladende klarer Nokia den slags så udmærket selv.

http://www.youtube.com/watch?v=pytmZV0Qs7s

Skriv en kommentar