Haywire

Badass agentfilm: Undercover agenten Mallory Kane betaler det hele tilbage efter at være blevet forrådt på en mission og gjort til jaget vildt på tværs af atlanten. Steven Soderbergh har skabt et kvindeligt sidestykke til Jason Bourne.

Haywire er voldsom. Det bliver sådan en film vel næsten per definition, når man inviterer en kvindelig Mixed Martial Arts stjerne (Gina Carano) til at spille hovedrollen. Men den er voldsom på sådan en stilfuld og afdæmpet måde. Ikke de der hurtige krydsklip og lidt for pludselige dødsfald. Næ, her bliver arbejdet for sagen. De i genren så bekendte overdrevne lydeffekter af slag mod flæskeside helt op i mikrofonen glimrer ved deres fravær.

Anmelderne var vildt uenige. Men jeg kunne egentlig ret godt lide den, selvom den måske nok er mere form end indhold.

Skriv en kommentar