Et ualmindeligt godt spiltilbud

Screenshot fra LimboThe Humble Indie Bundle er en velgørenhedspakke med 5 computerspil til en pris, du selv bestemmer.

Jeg har været på udkig efter spillet Limbo, siden jeg så det i Troldspejlet for et godt stykke tid siden. Det ser ualmindeligt fedt ud, men dengang fandtes det vist kun til Xbox, og sådan én har jeg ikke. I aftes faldt jeg så over The Humble Indie Bundle via én eller anden på twitter. Her er Limbo inkluderet sammen med 4 andre spil og de dertilhørende soundtracks. De kan alle spilles Mac, Windows og Linux og hele pakken leveres med koder til Steam netværket.

The Humble Indie Bundle er en velgørenhedspakke, hvor det beløb, man betaler, kan deles mellem Child’s Play Charity, Electronic Frontier Foundation og spiludviklerne, alt efter hvem man selv synes skal have pengene.

Limbo er godt nok på tilbud til $3.99 på Steam i øjeblikket. Men man kan jo ligeså godt få de andre spil med i købet og så lige give en klatskilling ekstra. Det er da et ualmindeligt godt tilbud.

Den svære del: Nu skal jeg bare have fundet tiden til at spille.

The Humble Indie bundle V kan købes her. Men skynd dig. Tilbuddet udløber om 13 dage.

Skriv en kommentar