Forsøget stopper her

Mit eksperiment med kun at skrive statusopdateringer på denne blog og sende dem videre til Twitter og Facebook afsluttes her. Resultatet blev, og det var nok også min formodning, at det ikke er en optimal fremgangsmåde.

The medium is the message.

… Sagde Marshall McLuhan, og det gælder også de to bemeldte tjenester. Det er ikke så befordrende for samtalen og giver begrænset respons. Der går for meget envejskommunikation i den og det er ikke hensigten.

Til gengæld har jeg genopdaget bloggen. Den er givende på anden vis, langt mere søgbar på den del af nettet, der er knapt så realtime og så kan jeg stadig godt lide tanken om selv at eje mine data.

Jeg kaster håndklædet i ringen. Korte her-og-nu indslag fyldes fremover i Twitter og Facebook igen.

4 kommentarer til “Forsøget stopper her”

 1. Jeg har selv leget med et lignende forsøg og er også kommet til samme konklusion. 🙂

  Billeder og video er til gengæld blevet en hjemmeside ting med links til facebook/Twitter.

  Svar
 2. @Daniel: Ja, man bliver jo klogere hen ad vejen, men ind i mellem skal der et par eksperimenter til.

  Jeg bliver ved med at tænke, at der må være en lettere måde, end at skulle opdatere flere forskellige steder. Jeg har prøvet Ping.fm, Hellotxt og Tweetdeck, men simultanopdatering fungerer bare ikke rigtig godt.

  Måske findes der bare ingen genvej.

  Svar
  • Jeg tror generelt man skal passe på med at automatisere hvad man smider på de sociale medier.

   Jeg bruger Facebook/Twitter/G+ meget forskelligt og jeg har på fornemmelsen at modtagerne på de forskellige medier er interesseret i forskellige ting.

   🙂

   Svar

Skriv en kommentar