Google Wave: Vil du være med på bølgen?

Google Wave logo

Der har været tårnhøje forventninger til Google’s nyeste påhit, Wave, siden længe før, de første beta-invitationer blev sendt ud. Google har selv udråbt Wave til at være sådan, man ville have skruet “e-mail” sammen, hvis det var blevet opfundet idag og ikke for 40 år siden.

Google Wave er en slags kombination af e-mail, chat, kontorprogrammer og produktivitetsværktøjer, dvs. en slags real time samarbejdsværktøj. Men opfinderne er vist stadig ikke selv helt klar over, hvad det præcist skal bruges til.

Jeg fik selv en invitation til Google Wave for en lille måneds tid siden. Man kan mange smarte ting med det, men jeg tror nu stadig ikke helt, jeg har set lyset.

Vil du bølge med mig?
Jeg har fået en stak Google Wave invitationer til runddeling. Smid en kommentar, så skal du få én. Jeg har stadig 20 stk. at dele ud af.

Update 11. december: Jeg har stadig 12 invitationer tilbage. Come get some!