Google Wave: Vil du være med på bølgen?

Google Wave logo

Der har været tårnhøje forventninger til Google’s nyeste påhit, Wave, siden længe før, de første beta-invitationer blev sendt ud. Google har selv udråbt Wave til at være sådan, man ville have skruet “e-mail” sammen, hvis det var blevet opfundet idag og ikke for 40 år siden.

Google Wave er en slags kombination af e-mail, chat, kontorprogrammer og produktivitetsværktøjer, dvs. en slags real time samarbejdsværktøj. Men opfinderne er vist stadig ikke selv helt klar over, hvad det præcist skal bruges til.

Jeg fik selv en invitation til Google Wave for en lille måneds tid siden. Man kan mange smarte ting med det, men jeg tror nu stadig ikke helt, jeg har set lyset.

Vil du bølge med mig?
Jeg har fået en stak Google Wave invitationer til runddeling. Smid en kommentar, så skal du få én. Jeg har stadig 20 stk. at dele ud af.

Update 11. december: Jeg har stadig 12 invitationer tilbage. Come get some!

22 kommentarer til “Google Wave: Vil du være med på bølgen?”

 1. Du er hermed inviteret. Der kan dog godt gå op til et par dage, inden du modtager invitationen. Velkommen ombord!

  Svar
 2. Hej Morten, det lyder meget interessant, Hvis der stadigvæk er ledige invitationer, vil jeg blive meget glad for en.

  God weekend!

  Sissel

  Svar
 3. Hej Morten!
  Hvem vil ikke gerne med på bølgen eller gå gennem dønningerne? Jeg vil blive glad for muligheden for en tur – om det så bliver med surfbræt eller waders!

  Svar
 4. Hej Morten
  Jeg har lige opdaget disse invitationer. Kan godt se at det er længe siden du sendte de første. Hvis du har flere er jeg en forventningsfuld avtager:
  Hej fra Axel

  Svar

Skriv en kommentar