Konverter fra .docx til .doc

Microsoft Office 2007 er en pine i en vis legemsdel for alle os, der må trækkes med ældre versioner af MS Office til daglig. Med jævne mellemrum modtager jeg filer i Word 2007 .docx format, som min Word 2003 er meget lidt begejstret for at åbne. Så kan man selvfølgelig lige ringe og forklare afsenderen, at hun bedes gemme dokumentet i et ældre format, samt hvordan man lige gør det. Men det bliver man nok træt af efter de første 5 gange.

Heldigvis har Microsoft tilsyneladende forstået, at inkompatibilitet med ældre versioner er temmelig irriterende for brugerne af deres produkter. Løsningen har været at lancere et værktøj, der kan åbne .docx i ældre versioner af Word.

Hent Microsoft Office Compatibility Pack til Word, Excel og Powerpoint 2007 formater her.

Hvorfor værktøjet ikke er distribueret i en automatisk opdatering, melder historien intet om.

One thought on “Konverter fra .docx til .doc

  1. TUSINDE TAK for linket – har nu haft problematikken flere gange i denne uge på arbejde – meget rart.

    Og iøvrigt meget mærkelig tænkning hos Microsoft…

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.