Der står nej tak på døren, YouSee

Kære YouSee

Hvilken del af sætningen “reklamer, nej tak” er det, I ikke forstår? Nu er der igen dumpet markedsføringsmateriale fra jer ind ad min brevsprække, trods tydelig markering på postkassen. Det er desværre en ringe undskyldning, at I adresserer brevet “Til Beboeren” og brevfletter min adresse ud over hele forsiden af jeres fine, lille folder. Men det er vel i øvrigt ret nemt for jer at klistre adresse på, når man tager i betragtning, at det er jeres modermonopolselskab, der sidder på adresseregisteret. Jeg må meddele jer, at den slags desværre nærmest virker modsat på den eventuelle målgruppe, jeg befinder mig i.

Men jeg skal gerne udpensle det: Jeg skal ikke have jeres kabel-tv-pakker og er helst fri for jeres reklamer. Tak, men nej tak.

Med venlig hilsen
Beboeren

2 kommentarer til “Der står nej tak på døren, YouSee”

Skriv en kommentar