Wishlistr – smid ønskesedlen på nettet

Wishlistr logoI disse web 2.0 tider blomstrer der masser af små, mere eller mindre brugbare tjenester op på nettet. En af de mere brugbare, efter min mening, er svenske Wishlistr, hvor man kan publicere sin ønskeseddel, så venner, bekendte, familie og gud-og-hver-mand kan se den.

Wishlistr har en fin lille bookmarklet, som man kan gemme som bogmærke. Når man så falder over et godt produkt på nettet, klikker man bare på bookmarkletten, så kommer man automatisk til Wishlistr, som fluks gemmer produktets webadresse. Tjenesten har selvfølgelig også RSS feeds, så de glade gavegivere kan følge med i, hvornår der kommer nye ønsker på ønskesedlen.

Såre simpelt og et godt eksempel på, at det er de gode ideer, der driver værket.

By the way: Min ønskeseddel ligger her…