Wishlistr – smid ønskesedlen på nettet

Wishlistr logoI disse web 2.0 tider blomstrer der masser af små, mere eller mindre brugbare tjenester op på nettet. En af de mere brugbare, efter min mening, er svenske Wishlistr, hvor man kan publicere sin ønskeseddel, så venner, bekendte, familie og gud-og-hver-mand kan se den.

Wishlistr har en fin lille bookmarklet, som man kan gemme som bogmærke. Når man så falder over et godt produkt på nettet, klikker man bare på bookmarkletten, så kommer man automatisk til Wishlistr, som fluks gemmer produktets webadresse. Tjenesten har selvfølgelig også RSS feeds, så de glade gavegivere kan følge med i, hvornår der kommer nye ønsker på ønskesedlen.

Såre simpelt og et godt eksempel på, at det er de gode ideer, der driver værket.

By the way: Min ønskeseddel ligger her… 

2 kommentarer til “Wishlistr – smid ønskesedlen på nettet”

  1. Hvis man vil spare pladsen i browserlinjen kan man evt. bare bruge sin deliciouskonto og tagge ens ønsker med “ønsker” eller “wishlist”. Men Wishlistr er selvf. lækkert layoutet fra starten.

    Svar
  2. Ja, det har du da ret i, det havde jeg faktisk ikke tænkt på. Men Wishlistr er jo netop rettet mod at løse en helt specifik opgave, og det kan måske tiltrække mindre erfarne brugere, der ellers ikke ville bruge del.icio.us.

    Den er under alle omstændigheder lækkert designet.

    Svar

Skriv en kommentar