Rute 12 er en luder

Jeg pendler til daglig mellem Viborg og Herning. Det er påfaldende, så mange bløde hatte, man møder på den tur. Særligt på distancen mellem Karup og Herning.

I Karup kommer man som regel til at snegle sig efter kartoffelbønder i gigantiske traktorer, der har været på kartoffelmelsfabrikken med deres last af rodfrugter. Traktorer hører til ude på marken, ikke på vejen.

Mellem Sunds og Herning kan man være sikker på at hastigheden falder fra de tilladte 80 km/t til et sted mellem 50 og 60 km/t. Og hvad har vi så oppe foran? En blød hat med en hale af biler i røven. Bløde hatte hører til på plejehjem, ikke på vejen.

Kan vi ikke lige få rute 12 lagt om til motorvej?

2 kommentarer til “Rute 12 er en luder”

  1. Ifølge Niels Hausgaard, Danmarks både sjoveste og mest vise mand, har Bløde Hatte deres udspring og oprindelsessted i Brønderslev, Vendsyssel – ja, Danmark. Det ser således ud til at arten er på farten og i færd med at udbrede sig i samme skræmmende stil som den vi kender fra dræberneglene.

    Det er på tide den jyske trafikmafia kommer på banen. Hvem ringer til Kaj Ikast, Svend Heiselberg eller bare en eller anden folkevalgt fra randområderne i Riget – nogen må gøre noget før denne pest rammer bredt over hele landet…

    Svar

Skriv en kommentar