I 2021 lagres din hukommelse i en database

Total Recall - Den digitale hukommelseDet kan godt ske, du kan huske resultatet af kampen mellem Brøndby og Aab fra 1996, men kan du huske din mors fødselsdag? Det kan også godt være, du kan huske dialogen fra en gammel film ned i mindste detalje, men kan du huske, hvad du lavede på arbejde i sidste uge?

Der er grænser for, hvad vi kan huske med den hukommelseskapacitet, vi er født med. Det har en forsker hos Microsoft, Gordon Bell, tænkt sig at gøre noget ved. I 2021 mener han, det vil være muligt at lagre sin hukommelse automatisk i en søgbar database.

Teknologienheder bliver mindre og mindre. Således vil synsindtryk kunne optages via miniature-kameraer i kontaktlinser, lyd optages via små mikrofoner i ørerne og det hele lagres i en håndholdt gadget. Den største udfordring, mener Bell, bliver at udvikle softwaren, der skal kunne lagre skidtet automatisk i den søgbare database.

Gad vide om sådan en dims også automatisk kan forhindre, at man bliver mentalt doven?

Læs hele artiklen hos Popular Science.

Fundet via The Cool Hunter.

Skriv en kommentar