Ruteplanlægning for løbefolket

Når man som jeg sidder på en kontorstol foran en skærm hele dagen, kan det være rart at komme ud og få rørt sig lidt, når arbejdsdagen er forbi. Så kan man jo spænde løbeskoene på og spæne en tur i det grønne.

De fleste, der motionerer med løbesko på, har formentlig en eller flere faste ruter at bevæge sig ad. Men hvor lang er ruten? Det kan være rart at have lidt styr på, hvis man er bare en smule interesseret i, hvor lang tid turen tager og hvor hurtigt, man løber.

Til det formål har tidsskriftet iForm skruet en løberuteplanlægger sammen. Værktøjet er ret smart, idet man kan plotte sine løberuter ind på et kort, der i øvrigt dækker hele Danmark, imens rutens længde udregnes automatisk. Dernæst kan løberuten gemmes og genfindes til glæde for andre løbere.

Prøv iForms Løberuteplanlægger her.