Ruteplanlægning for løbefolket

Når man som jeg sidder på en kontorstol foran en skærm hele dagen, kan det være rart at komme ud og få rørt sig lidt, når arbejdsdagen er forbi. Så kan man jo spænde løbeskoene på og spæne en tur i det grønne.

De fleste, der motionerer med løbesko på, har formentlig en eller flere faste ruter at bevæge sig ad. Men hvor lang er ruten? Det kan være rart at have lidt styr på, hvis man er bare en smule interesseret i, hvor lang tid turen tager og hvor hurtigt, man løber.

Til det formål har tidsskriftet iForm skruet en løberuteplanlægger sammen. Værktøjet er ret smart, idet man kan plotte sine løberuter ind på et kort, der i øvrigt dækker hele Danmark, imens rutens længde udregnes automatisk. Dernæst kan løberuten gemmes og genfindes til glæde for andre løbere.

Prøv iForms Løberuteplanlægger her.

3 kommentarer til “Ruteplanlægning for løbefolket”

 1. Det er jo meget smart, men er man til en lidt mere gadgetpræget løsning kan jeg anbefale at man anskaffer sig en PDA med GPS. Der findes en del programmer til de forskellige PDA’ere som kan føre log over hvor langt man løber, hvor hurtigt, tegne ens faktiske rute etc.

  Svar
 2. Ja, kom da lige ind i teknologikampen, Bech… 🙂

  Som gammel kaosteoretiker (helt selvbestaltet titel), tænker jeg at det må være noget upæcist. Så når jeg i fremtiden vil bevæge mig med over 2 km/t, vil jeg medbringe men gps, min pda, og ekstra batterier, mp3-afspiller og… 🙂

  Men godt tænkt I Form!

  Svar
 3. Go go gadget MP3GPSPDAMobiltelefon! Jamen der er da helt klart en pointe i at hanke op i digitaludrustningen.

  Men det tror jeg nu først jeg vil overveje, den dag jeg ikke har behov for en rygsæk til at slæbe det i. 😉

  Jeg har dog hørt nogle ondsindede rygter om at visse sportsfirmaer arbejder på nogle løsninger med at bygge skidtet ind i tøjet…

  Svar

Skriv en kommentar