Fra Next2005 til nye ideer

Fredag d. 25. november deltog jeg i konferencen Next2005. Konferencen var arrangeret af Innovation Lab og fandt sted på IT-Universitetet i København.

Der var masser af spændende ideer at komme efter, nogle mere relevante end andre, men overordnet fik man et lille glimt af nogle muligheder, vi nok vil komme til at se mere til i fremtiden.

Konferencens oplæg drejede sig langt hen ad vejen om pervasive computing. Altså det, at computerne efterhånden integreres i alting. Derudover var emnerne fremtidsforudsigelser og aldersforskning. Jeg smider et par resumeer af de mere interessante på bloggen senere.

Også udstillingen var ganske interessant. Her var alt muligt lækkert hi-tech gejl, lige fra halvfærdige prototyper i form af Teknologisk Instituts Ecocar, den digitale skoletaske og 3D fladskærme til købefærdige produkter som Xbox 360 og Segway. Hovedvægten lå dog på prototyperne.
Se listen over alle udstillerne her.

Se også fotos fra konferencen og udstillingen på Flickr.

Når der skal tænkes nyt, kan det ofte være en ide at kigge uden for de sædvanlige rammer. Så hvor var alle biblioteksfolkene?

Skriv en kommentar