Hammerfall under angreb

Bechster indenfor murene i HammerfallWorld of Warcraft: I nat blev Hammerfall i Arathi Highlands belejret af alliance. Kampene bølgede frem og tilbage i mindst tre timer.

Vi (Crebben, Killemall, Snehvide og Bechster) deltog i forsvaret af Hammerfall fra midnat til kl. 2. Da ebbede kampene ud, og alliance trak sig tilbage.

Horde spillerne var desværre lidt i undertal og generelt en anelse for low level til at kunne klare sig i det åbne mod alliance. Så vi var nødt til at holde os i nærheden af Hammerfall det meste af tiden, så vi kunne drage fordel af byens vagter. Men da fjenden en enkelt gang trak sig tilbage, fik vi en gylden mulighed for at drive et angreb helt frem mod Refuge Point, alliance’s hjemby i Arathi Highlands.

Det blev for mit (Bechsters) vedkommende til 56 honourable kills og adskillige dødsfald. Crebben blev desværre en overgang fanget udenfor bymurene, og måtte tage imod adskillige slag. En tvivlsom skæbne, han dog fik rettet lidt op på senere. Snehvide og Killemall klarede sig lidt bedre, og fik slået en pæn del alliance spillere ned.

2 kommentarer til “Hammerfall under angreb”

  1. Jeg har lige hørt, at handelstandsforeningen i Hammerfall som belønning for heltegerningerne, vil lade Snehvides to-tåede fødder indgå i byvåbnet, samt lave Bechster-bolsjer (med tyresmag) til byens børn i anledning af befrielsen.

    Måske er der noget i TV-avisen i aften? 😉

    Svar

Skriv en kommentar