Mit kongerige for en kodo

Bechster på en grå kodoSå lykkedes det langt om længe! Jeg har fået mig et ridedyr i World of Warcraft. Det bliver muligt at købe ridedyr, når man når level 40, men jeg opdagede lidt for sent, hvor få guldmønter, jeg egentlig havde, så der skulle lige spares sammen.

Nu er jeg på level 47, og har endelig fået købt mit ridedyr. En kodo på størrelse med et hus (eller deromkring).

Et ridedyr betyder en hel del. Så kan man komme hurtigere rundt, løse quests hurtigere og dermed også hurtigere stige i level.

13 kommentarer til “Mit kongerige for en kodo”

 1. Tillykke med kræet! Så håber jeg bare du har bæstet ordentligt dresseret, man ville jo nødigt komme i klemme under de store plader den render rundt på 🙂

  Svar
 2. Det var da herligt jeg spiller også selv warcraft det vil sige at jeg er lige startet. jeg kunne også smader gerne tænke mig et ride dyr men jeg er kun level 13 så der er jo et styk vej endnu

  Svar
 3. kæft i er nogle noobs… Ride dyr? haha! Det hedder mounts! og lol dig i lvl 13, det tager jo ikke andet end 2 timer at komme i lvl 13.. og en lvl 19 med mount ville aldrig kunne lade sig gøre… og btw. alliance sucks!!!!

  FOR THE HORDE!!!

  Svar
 4. yoyo hey nice kodo men jeg er godt nok alliance jeg har en nigth elf hunter lvl 42 hehe men stadigvik nice mount

  Svar
 5. OMFG dig lvl 19 der siger du har et mount FUCK Du er en noob man skal være lvl 40 for at få de første riding skills det koster 90g og mount koster 10g og i lvl 60 kan man få riding skill igen der koster 540g og mount koster 100 seriøs få jer nogle mænd min hunter er lvl 70 OG FUCK MAN FÅ DIG EN MAIN CHAR !!

  Svar

Skriv en kommentar