Star Wars samurai krigere fra Bandai

Jeg gik lidt i Star Wars-mode i efteråret, op til The Force Awakens, og fik set de 6 første film sammen med mine unger. Hvis jeg havde plads og syntes, det pyntede, kunne jeg nok også fristes af lidt Star Wars merchandise. Især, hvis det er lige så sejt, som disse figurer fra Bandai.

Bandai har smidt samuraier og Star Wars i en spand, rørt grundigt rundt og hældt et mashup ud af Imperiets Storm Troopers, Sand Troopers, Royal Guards samt Darth Vader og Boba Fett med katana’er og flintelåsgeværer. Det kan dårligt blive sejere. Se lige, hvor fede de er.

Via io9: Bandai’s Samurai Star Wars Figures Have Gotten Even Better

Se også: Bandai’s Movie Realization Star Wars linje

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.