Træt af Facebook Messenger? Her er et alternativ

Facebook Messenger app ikonJeg har været noget fortørnet over den måde, Facebook tvinger brugere af deres besked-tjeneste over på den selvstændige app, Facebook Messenger. Det har jeg ikke været ene om. App’en får af samme årsag sølle 1 stjerne i Apple’s app store.

Der har endvidere gået rygter om, at man ved installering af denne app tillader, at Facebook spionerer i éns kontakter, SMS’er og fotos. Hvorvidt, det reelt er tilfældet, har jeg ikke undersøgt nærmere.

Trillian to the rescue

Trillian app ikonMen der findes et smuthul. Cerulean Studios laver nemlig en meta-instant messenger app, Trillian, der kan gå på en flere forskellige besked-netværk, heriblandt Facebook’s besked-service. Jeg har installeret den på min iPhone, og det fungerer upåklageligt.

Hent Trillian her

Jo, bevares, man skal stadig have en ekstra app til Facebook-chat, men i det mindste er det da ikke et Facebook-produkt.

Skriv en kommentar