For mange åbne faneblade i din browser? Få styr på rodet med OneTab

Alt for mange åbne browser-faner
Jeg har en tendens til at have alt for mange faneblade åbne i min browser af gangen. Det er som oftest websider, jeg enten bruger eller gerne vil huske – men ikke nok til, at jeg synes, det kræver et bogmærke. Men mange faneblade er noget rod og det lægger beslag på en hel del af computerens hukommelse.

Forleden faldt jeg så over en lille extension, OneTab, til Google Chrome, der kan gøre noget ved problemet. OneTab smider et lille ikon i browserens værktøjslinje. Når man så har fået åbnet for mange faneblade, klikker man ganske simpelt på ikonet og OneTab genererer en side med en liste over alle fanebladene. OneTab skulle angiveligt kunne spare op til 95% af browserens hukommelsesforbrug.

Jeg har brugt det et par dage nu og det er meget effektivt.

Prøv OneTab til Google Chrome

5 kommentarer til “For mange åbne faneblade i din browser? Få styr på rodet med OneTab”

 1. Thomas F Steinmeier

  Hej. Tak for din info.
  Ved du om der findes en mulighed for at man kan lave en form for gruppe faneblade? Tænker på at hvis jeg nu har 3 faneblade åbne med sport som jeg så vil have under et menu/faneblad og så de folder sig ud når jeg fører cursor ind over den? Og så et andet menu/faneblad med f.eks. jobsider, hvor der er 4 faneblade åbne.
  Håber du forstår

   1. Thomas F Steinmeier

    Hej Morten.
    Tak for dit hurtige svar. Nu er jeg mest til firefox, og med din hjælp så fandt jeg deres løsning. http://blog.visibotech.com/p/toomanytabs.html
    Det fungere umiddelbart fint, selvom jeg syntes det er lidt tungt. Drømmer om en løsning hvor det lidt er som nogle dropdown menuer der kommer frem når man bevæger cursor over den “gruppe” faneblad..

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.