Lad tyven gå forbi din MacBook Pro med dette lækre læder sleeve

BookBook læderetuier til MacBook Pro fra 12south
BookBook er ikke et helt almindeligt sleeve til MacBook Pro. Udover at være ualmindeligt lækkert, er det nemlig udformet som en gammel, slidt bog, komplet med de rigtige vintage style slidmærker på læderomslaget.

Ifølge TwelveSouth, der producerer dette sleeve, yder det 2 niveauer af beskyttelse. Dels den sædvanlige beskyttelse mod stød, slag og ridser. Dels mod tyveri, eftersom det sidste, tyven gider rende med, er en gammel bog.

Jeg ville have købt dette produkt, hvis ikke det var fordi det desværre er udgået til den ligeså udgåede 17″ MacBook Pro, som jeg har én af. Men det er måske værd at finde tegnedrengen frem alligevel, for det fås også i udgaver til iPhone 4, iPhone 5, iPad og iPad Mini.

Find BookBook til MacBook Pro 13″ og 15″ hos TwelveSouth her.

BookBook læderetui til MacBook Pro fra 12south.

Via Happy Monday podcast 058 med Andrew Green

Skriv en kommentar