Loopin’ Louie er et sjovt spil til børn og (fulde?) voksne

Loopin' Louie in action
Min kones fætter kom forbi forleden med et spil til ungerne. Loopin’ Louie, hedder det og det er rigtig sjovt.

Louie er en pilot i en lille rød flyver, som drøner rundt over fire hønsehuse. På toppen af hønsehusene sidder “hønsene” og dem skal spillerne passe på, så Louie ikke rammer dem. Det gør man ved at loppe Louie ovenover hønsehuset med en lille vippe, hver gang han kommer forbi. Men hvis man vipper for hårdt eller rammer ved siden af, så mister man en af sine 3 høns.

Et spil tager kun 4-5 minutter, så det er nemt at lægge ind i dagsprogrammet mellem spise- og puttetid. Der går konkurrence i det for både store og små og det giver basis for et godt grin sammen og er en fin måde at slutte dagen af på.

(Og pssst, hey! Loopin’ Louie ville være oplagt som drikkespil til barnlige, fulde voksne.)
Familien Bech og Loopin' LouieLoopin' Louie logo

Tak for spillet, Christian!

Skriv en kommentar