Horsens kommunes biblioteker – version 3 i responsive webdesign

Horsensbibliotek.dk på tablet og smartphone
horsensbibliotek.dk – version 3, 2013

Om projektet

Horsens kommunes biblioteker havde en række selvstændige blogs med relativt høj publiceringsfrekvens men døjede samtidig med manglende indhold på hoved-sitet. Disse selvstændige blogs er nu lagt sammen med dette website og der er tildelt mere fokus til bibliotekets arrangementer. Sitet er redesignet, ombygget og moderniseret til responsive webdesign, så det passer til både desktop, tablet og mobil.

Mens vi venter: Dette er sidste iteration af horsensbibliotek.dk på WordPress, inden der skiftes platform til Drupal og Ding2tal. Et omfattende, landsdækkende projekt, der skal resultere i en fælles platform for folkebibliotekerne og en bedre brugergrænseflade for brugerne. Læs mere om Ding2tal på Ting.dk.

Platform: WordPress
Lanceret: 15. maj 2013

Skriv en kommentar