Google Reader’s arvtager

Feedly logoJeg har pløjet markedet for RSS-readers igennem for at finde noget, der kan overtage mine nyheds-feeds efter den skandaløse slagtning af Google Reader. Jeg er nået frem til Feedly, først anbefalet til mig af Hanne Klintøe på Twitter.

Feedly har bygget en service, der imiterer Google Reader’s API og man kan logge direkte ind i Google Reader, hvorved Feedly overtager de feeds, man abonnerer på. Har man oprettet en Feedly account og koblet den sammen med Google Reader, er man således på den sikre side d. 1. juli, når Google Reader lukker og slukker.

Feedly har en rigtig lækker, clean, magasin-agtig brugergrænseflade (mere i min smag end Google Reader’s, faktisk) og har iøvrigt nogle glimrende apps til både iPhone og iPad.

Bye bye Google Reader. Prøv Feedly her →

Skriv en kommentar