Den halvårlige herretur

… gik i weekenden til Cold Hawaii sammen med gutterne fra det gamle rullehockey-hold fra studietiden i Aalborg. Udover gildet fredag aften, hvor der bl.a. blev spillet “troldmandsstav”, i hvert fald indtil vi løb tør for øl, var et af turens højdepunkter lørdagens surf tur med spansk instruktør fra Westwind Klitmøller. Bølgerne var store, men egentlig ikke optimale, for det blæste for meget. Det lykkedes dog at få en enkelt tur hele vejen ind. Pics or it didn’t happen:

Morten surfer ved Klitmøller
Vi beklager den forringede billedkvalitet. Det har været igennem Instagram.

Resten af tiden lå jeg mest og padlede rundt i bølgerne på bedste amatør-vis. Jeg har prøvet bølge surfing to gange nu og det var jeg nok blevet bidt af, hvis jeg havde været 15 år yngre og haft tiden.

Vi var også i Klitmøller sidste år. Der er et fedt miljø deroppe, så det bliver nok ikke sidste gang, turen går dertil. Vandsportsaktiviteter er efterhånden blevet en fast bestanddel af vores tur i sommerhalvåret. Tidligere har vi været på wakeboard i kabelparken ved Ringkøbing Fjord, hvilket også kan anbefales.

 

Skriv en kommentar