Between Us

Between Us - Teaterforestillingens logo

The Generosity Experience: Jeg var inde og opleve denne forestilling sammen med min datter i aftes. Between Us er en sensorisk teaterforestilling, hvor publikum drages med ind i stykket. Fra forestillingens danske hjemmeside:

BETWEEN US er en medrivende oplevelse, der svøber sig omkring dig, som et blødt lyst tørklæde og forsigtigt trækker dig ind i en anden verden. En puslespils-lignende landsby. En historie lavet af luft. En rejse for at finde, det der mangler. En fælles fest.

En svævende beskrivelse og et svævende stykke, hvor handlingen ikke er helt klar, for pointen er, at man selv skal finde ud af det. En landsby af borde, stillet på højkant, beklædt med lærred og beboet af pudsige eksistenser i klæder fra en svunden tid. Lyden af talrige europæiske sprog, hvisken, karruselmusik og sang. Dufte af krydderier og parfumer. En surealistisk 1900-tals stemning a la filmene Chocolat, Delicatessen og De fortabte børns by, men aldeles uden disses handlingsmæssige ubehageligheder.

Oplevelsen var surealistisk, interessant, fantastisk, fantasifuld, anderledes, underfundig, æstetisk, smuk, stemningsmættet, givende og lidt syret.

Forestillingen kan endnu opleves i Klosterhaven i Viborg i aften og i morgen aften, men drager derefter videre til Maribor i Slovenien, hvor den opføres i næste uge. Billetter er gratis og kan afhentes hos Viborg Stifts Folkeblad eller reserveres hos Carte Blanche.

Update 3. aug. 2012: Viborg Stifts Folkeblad har et fint fotogalleri fra den første forestiling. Stemningen har dog været svær at fange på foto.

Skriv en kommentar