Om t-shirts med print

Jeg har en passion for t-shirts med print. Men det er ikke alle t-shirts med print, der går an. De rigtige motiver fås ikke hvorsomhelst.

At købe en t-shirt med print i en almindelig tøjbutik er som at købe et maleri i en boligforretning: Det er muligvis pænt at kigge på, men det er en indretningsgenstand der købes for at skulle passe til møblerne og som er alt andet end kunst. De print, man oftest finder i almindelige tøjbutikker, sender enten signal om en bestemt, tidstypisk stil, reklamerer for et bestemt tøjmærke eller er bare intetsigende. Den slags er bare no-go.

Motivet på en t-shirt skal tale til mig og gerne formidle et budskab på en enkel måde. Derfor har min favorit-shop efterhånden længe været Threadless, hvor det er kunderne der foreslår motiverne og gennem afstemning bestemmer hvilke motiver der skal trykkes. Der er noget for enhver smag. Der er de mystiske og de lidt for kunstneriske, som ikke rigtig siger mig noget. Og der er de underfundige, de humoristiske, dem der er helt klare i spyttet og dem der bare har et fedt motiv. Threadless er et fedt koncept. (Og hvis du skulle købe en t-shirt ved at klikke på ét af ovenstående links, får jeg i øvrigt “street team” point, så jeg kan forsyne mig med fede t-shirts til lidt billigere penge. I så fald mange tak).

Jeg har også tidligere købt et par t-shirts hos Lafraise.com. Her er også mange fede, mystiske, enkle og sjove motiver.

Hvis du har erfaring med andre fede t-shirt shops, vil jeg gerne høre om det. Smid en kommentar.