High-lights fra George Michael koncerten i Århus

I fredags var Kathrine, Mirjam og jeg til den meget omtalte George Michael koncert i Århus. Vi havde fået nogle elendige siddepladser, alleryderst til venstre for scenen. Så elendige, faktisk, at vi nærmest kunne kigge ind på scenen bagfra.

Men så var det jo godt, at man kunne flytte sig. Vi endte således allerøverst oppe på tribunen og havde et supergodt udsyn over hele stadion. George Michael var godt nok ikke ret stor på den afstand, men sådan som han kom ud over scenekanten, formåede han alligevel at tænde en ordentlig fest. Og så var der rigtig godt udsyn til de fede visuelle sceneeffekter.

Alt i alt en super koncert. Manden forstår at levere show. 

Her er et par af vores high lights fra koncerten i en lidt hårdt klippet stump lommekameravideo: