45 kommentarer til “Grimme pigenavne”

 1. Michelle – grimt! Stephanie – supergrimt! Ulla – har jeg en svigerinde og en kollega, der hedder – de er søde, dejlige og pæne, men det er deres navne ikke!

 2. Grimme pigenavne?
  Tjah .. Jeg kan ikke lide:
  ulla, mette, vanessa, metteline(sorry, det er kun det første), yvonne (!?), inga (bvadr!!), helga (fint nok men ikke min stil …)

  Tjoh det var vidst alt..

 3. gammeldags navne som Gertrud og Ingrid de er kun gode til ældre mennesker men at kalde sit barn “jytte-lisa” vil jeg kalde børnemishandling…eller maja-malou. jeg kender en lille pige der hedder det,…hun bliver sikkert ked af det når hun bliver større..man skal tænke på at barnet skal leve med navnet resten af livet…

 4. grimme navne,berta ,polle,ingeborg,tobias,matias,katrine,asta,malou,jytte og gertrud

  pæne navne,nikoline, line,sophia,natalia,nathasja,maja,isabella og astrid

  det pæneste navn i verden;NIKOLINE<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  det grimeste navn i verden ;polle GRIMGRIMGRIM

 5. Kære alle sammen. Efter at have læst jeres meget dømmende og fandens elendige spædebreve, vil jeg gerne indskyde at i har glemt en del grimme navne som f.eks: Esben, Tosten, Bodil, Knud, Betty, Nille, Maj, Liva, Lava, Poul-Erik, Svend-Erik, Find Nørbygård, Ulla, Esther, MetteLine, MetteLise.

  Men hvad er der galt med jer, jeg mener jo ikke det jeg siger. Jer som personligt har været med på dette forum, og mener det de siger i burde gå ud i verden, åbne øjnene og tage hatten af, og bare hilse på dem de møder. Også selvom de hedder Naja!

  Så held og lykke fremover…

 6. jeg syntes i alle er langt ude. så dumme. der er da ikke grimme navne. det er jo heller ikke særligt sjovt at man kommer ind på det i har skrevet og så ser man lige sit eget navn stå fordi i finker syntes det er grimt

 7. Jeg er egentlig ganske imponeret over, at dette indlæg skaber røre i andedammen næsten 2 år efter, det blev skrevet. Jeg vil gerne takke for de mange bidrag. Der har været mange … interessante … navne i mellem.

  Dog må jeg vist skynde mig at tilføje, at det egentlig aldrig har været ment som et seriøst indlæg, deraf emneordet Sjov & spas.

 8. I lyder som en flok fede kællinger med en bredrøvet håndværker-kæreste som forbinder de kvinder jeres mænd vil kneppe med De grimmeste navne i Bogen. Og så kan I hedde Anja eller Hulda-Mettose, det er for lav en diskustion.

 9. Det grimmeste pigenavn jeg er stødt ind i er Telse. Og Conny stavet med “y” er heller ikke særlig kønt. I øvrigt er det morsomt at tænke på, at Conny er et drengenavn i Sverige!

 10. vi syndes også at det er en dum ide at lave en hjemmeside der hedder grimme pigenavne og at dem som har nogle af disse pigenavne vil nok blive triste men vi kan da godt give nogle navne hvis det er.

  grimme
  pigenavne:
  malene
  hulda
  wini
  astrid
  ulla-pia
  sissel
  grehte
  bigite
  berit
  lizzy
  polle
  dolly
  hannah
  ditte
  majbrit
  ingrid
  linn
  bodil
  betty
  esther
  esther-marie
  jytte
  gertrud
  berta
  ingeborg
  asta
  sally
  kia, det er skuda et bilmærke
  ria
  thea
  kandis
  karin
  karen
  susan
  sussi, det er da fisk

  grimme
  drengenavn:

  kalle
  asmus
  klemens
  prepen

  DET VAR ALT FRA OS SMUKKE TØSER

 11. . op i røven billige + gratis mennesker herinde!
  michelles navn er bare det pæneste så kom herhen til mig og sig det grimt, så har jeg to kamphunde og to rundbold bat! smadrer jer i skal ikke sige noget om hendes navn! og det ud tales lige som ikke misjælløh så rend mig
  det udtalles misjelle, hvis man er dansker! bare fordi i er fra mongoliet og tror det ud tales misjælløh ! rend mig op i skeden man!

 12. Som tiden går bliver jeg mere og mere overbevist om, at kommentarerne til dette indlæg indeholder langt flere sprogblomster end noget andet sted på min blog.

  Endnu en gang tak for de mange fine navneforslag og ikke mindst den omfattende og ganske interessante udvidelse af mit ordforråd.

 13. undskyld, men slet dog denne her hjemmeside! prøv at se hvor meget ballade der kan komme ud af det her! hvad er det for noget plat at skrive nogle navne er grimme?O: det er bare ikke iorden, synes jeg alts¨å.!

 14. det kræver at man kan stave til de navne som man synes er grimme, hvis man tror det hedder som man staver, ja så kan jeg godt forstå i syntes de er grimme . Så lær lige at stav rigtigt

 15. her er en liste over grimme navne

  anja
  gerta
  gertrud
  ulla
  regitze
  maibritt
  lone

  her er pæne

  mie
  sandra
  louise
  jennie
  kimmie
  trine
  lise
  jeg kan jo blive hved!!!

  her er en list under grimme drengenavne
  morten
  tom
  karsten
  karl
  herman

  her er liste over pæne navne
  rasmus
  peter
  mike
  tobias
  mads
  jeppe
  casper
  og flere…

  DET VAR MÅSKE ALT

 16. Michelle er fucking det klammeste navn der findes. Især når der er sådan nogle bitches som hende længere oppe, der gør navnet til grin ved at bitche ud. Fuck hende og hendes lorte navn.

 17. det flotteste pigenav jeg lige kan komme på er susanne, og med dreng er det joakim eller perben, bare min mening:P

 18. Michelle er et super flot navn!!!

  Grimme pigenavne:
  – alle pigenavne der har to navne i ‘et’.
  – fornavne med bindestreg.

  Sorry, men det er squ da langt udenavne!!!
  Metteline, dine forældre må virkelig hade dig =’/ , føler med dig .. HAHA

 19. Michelle er sq da det pæneste navn !!

  Pæne piqe navne!
  -Michelle ( Hallo fat det nu!? )
  -Melanie
  -Christina
  -Charlotte
  Det pæneste i hele verden er nok Jennifer ( udtales Jennifor.. til alle jer sprogspassere som ikke kan udtale Michelle!!?? )

  Det er ikke særlig pænt med to navne i et men Line-Sofie er et pænt navn!

 20. Hej fooks 😀
  Nu i er igang med at diskutere navne, tænkte jeg om nogle af jeg havde en ide til et flot fransk pigenavn? Er ved at skrive en novelle, og jeg aner bare ikke hvad jeg skal kalde hovedpersonen! Pleaaaaaaaaaaase! ville være skønt ,med andres meninger 🙂 Knus

 21. Jeg synes at alle pigenavne er søde og at vi skal være gode ved hinanden.
  Hvad med at uploade fotos og stemme om den grimmeste pige? Det er da rigtig snovt.
  “snovt” betyder både flot og sjovt på en gang men var egentlig bare en tastfjel til at begynde med.

 22. Syntes det er ret nedværdigende at lave en hjemmeside med grimme navne, det er nok noget man skal holde for sig selv, bare min mening.
  Og, det med at man skal tænke på at et barn skal leve med sit navn resten at sit liv, det er jo lidt løgn, for hvis et barn bliver drillet med sit navn, kan man jo få taget navneforandring (;
  og man kan jo blive mobbet med alle navne faktisk ?

 23. I er ondsvage(staves?) alle sammen! Jer der laver lister over grimme navne, er specielt dumme i hovderne, men også jer der flipper sådan ud over det. Hvis i kigger helt oppe i toppen, hvor det første indlæg står, så står der at inlægget ligger under “Sjov og Spas”. Så det vil sige at det er et indlæg “For sjov”.
  Høre i, “For sjov”… fat det nu!

 24. de pæneste navne
  michelle
  celina
  melanie
  anna
  sofie
  sofia
  marie
  maria
  frederikke
  ingrid
  asja
  asta
  molly
  linea
  thilde
  liva
  ea
  lea
  line
  lina
  line-sofie
  og mange andre
  her er der grimme navne
  gertrud
  mette
  ruth
  polle
  inger
  alani
  susse
  susanne

  det var de navne 🙂
  hihi

Der er lukket for kommentarer.