Bechs webbrok går privat

Jeg er blevet lidt træt af at blande tingene sammen. Hidtil har denne blog bestået af delvist fagnørderi og delvist private indlæg. Det skal være slut. Så jeg har oprettet en ny blog til det private fnidder. Men jeg forsætter selvfølgelig med fagnørderiet her på stedet.

Jeg mangler endnu at få flyttet lidt rundt på indlæggene, men min nye, private blog kan i hvert fald ses her: https://bechster.dk/ego/.

Update: Er der forresten nogen, der ved hvordan man kan importere gamle indlæg inkl. kommentarer fra én Blogger-baseret blog til en anden?

Update 18. januar 2007: Never mind. Jeg har jo skiftet til WordPress, og valgt at vende tilbage til den gamle model. Det hele bliver nu igen smidt i den samme blog. 🙂

2 kommentarer til “Bechs webbrok går privat”

Skriv en kommentar