Flere t-shirts

T-shirt med motivet The Communist PartyT-shirt med motivet Thanks for the Help Young ManDet er næppe nogen hemmelighed, at jeg er mest til t-shirts. Nu har jeg så igen været på nettet og lufte mit visa-kort. Denne gang hos Threadless, hvor jeg har investeret i “The Communist Party“, designet af Tom Burns og “Thanks for the Help Young Man” af Jordan Marzuki.

Threadless har et ret fedt koncept. Brugerne indsender selv designs, de kunne tænke sig at se på en t-shirt. Designet vurderes så af de øvrige brugere ved afstemning og kommentarer, og sættes på den baggrund i produktion. Det resulterer ofte i nogle fede print.

Tjek det selv ud på Threadless.com.

5 kommentarer til “Flere t-shirts”

 1. Ja, jeg synes også, “The Communist Party” er den fedeste af de to. (Det var derfor, jeg satte et stort billede på af den).

  Jeg synes, motivet er ret sjovt. Marx går helt amok, og har taget en lampeskærm på hovedet. Mao og Fidel har stået med hænderne i vejret hele aftenen og Lenin og Stalin går ikke på kompromis med deres coolness.

  Jeg ælsker den t-shirt!

  Svar
 2. Apropos stort billede – jeg føler mig altid så snydt når jeg ser man kan klikke på et billede og jeg så går ud fra det er for at se det i større format, men det viser sig at billedet har samme størrelse som på indlægget, og det eneste mit klik har gjort, er at fjerne den tekst billedet hører til ;o)

  Svar
 3. Ang. “store” billeder, ja, så er det jo nok mig, der uploader dem lidt for små. Og det gør jeg ud fra den tanke, at jeg godt vil spare lidt plads på mit webhotel. Men det kan da godt ske, jeg skal overveje at gribe det lidt anderledes an… 🙂

  Svar

Skriv en kommentar