Streaming media lige ned på din harddisk

Mange informations- og medieudbydere tilbyder som bekendt video og lyd, som via deres websites streames ud til brugerne. Sådanne streaming media kan som regel ses i en webbrowser ved hjælp af plug-ins i form af Windows Media Player, Quicktime, Real Player eller lignende. Til gengæld kan de sjældent hentes ned og gemmes på computeren, fordi de benytter en anden kommunikationsprotokol end de gængse htmlsider. Det findes der imidlertid råd for.

Net TransportProgrammet Net Transport gør det nemlig til en leg at hente streaming media lige ned på harddisken. Net Transport er et download værktøj, som understøtter flere forskellige internetprotokoller, heriblandt HTTP/HTTPS, FTP/SFTP, MMS (Microsoft Media Services) og RTSP (Real-Time Streaming Protocol).

Programmet kan downloades i en 90 dages prøveversion og hvis man ellers synes om den, kan der købes en licens for $24,95.

Du kan hente prøveversionen af Net Transport her.

Bemærk! En hel del streaming media er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke uden videre kopieres.

Skriv en kommentar