Airshow 2005 på Flyvestation Karup

F-16 Fighting Falcon fra BelgienSå oprandt dagen, hvor Airshow 2005 på Flyvestation Karup løb af stabelen. På trods af det tragiske uheld under øvelsen dagen forinden, hvor et veteranfly styrtede og to personer omkom, blev det et flot show og i hvert fald en stor oplevelse.

Jeg fik taget en ordentlig røvfuld fotos, men manglede i den grad en telelinse. Her kommer et par udvalgte fotos…

Harvard’en her er en veteran og blev brugt som træningsfly for ca. 50 år siden. Dette fly er fra Norge, men det er af samme model som den danske, der styrtede på pladsen lørdag eftermiddag. De to fly skulle have fløjet i formation sammen, men dette programpunkt måtte jo så desværre udgå.

Der var masser af underholdning i luften. Her ses spanske Team Aguila, men der var også opvisning af italienske Frecce Tricolori og schweiziske Patrouille Suisse. Alle leverede imponerende underholdning, men italienerne skuffede lidt med en anelse manglende timing.

Mig 29 fra Ungarn Dette fly havde jeg glædet mig til at se. En MIG-29 fra Ungarn. MIG’erne har et, for mig, sådan lidt eksotisk ry, da de jo stammer fra vores gamle fjende, de tidligere østbloklande, og derfor var denne maskine ekstra interresant at se. Herligt brøl, da piloten tændte efterbrænderen.

Tysk Tornado Tyskerne var bl.a. repræsenteret med denne Tornado jager. Jeg fangede denne, der var på display. Der var i øvrigt en engelsk Tornado, som fik lov at flyve til sidst på dagen.

Skriv en kommentar