Chokoladefavoritter

Jeg kan godt lide chokolade. Der er bare noget chokolade, der er meget, meget bedre end så meget andet chokolade. Tysker-chokolade, for eksempel. Du ved, dét der søde stads, der ofte findes i billige påskeæg og julekalendere, der er hentet på den anden side af grænsen? Det kan fås meget bedre end dét. Disse her er hurtigt blevet mine favoritter.

Chok-O-Blok - Hvid chokolade med lakridsHvid Chok-O-Blok med lakrids

Fra Økoladen. Den her er fantastisk! En underlig blanding ved første indtryk, men der gik ikke længe, før jeg var solgt. God hvid og lys chokolade med nibs af ægte lakrids. Den er ikke helt billig, men prisen værd.

Johan Bülow lakrids Big ALakrids A

Choc Coated Liquorice fra Johan Bülow. Den går måske i virkeligheden under betegnelsen ‘lakrids’, men det er lakrids med meget chokolade. Sød, blød lakrids i en kugle af chokolade, trillet i sød lakridspulver. Sammensætningen gør udslaget og eksploderer i smagsoplevelse.

Guinness Dark ChocolateGuinness Dark Chocolate

Denne her overraskede positivt ved første smagsprøve. Mørk chokolade af god kvalitet med et twist af den kendte, mørke Guinness-øl. Det lille touch af alkohol (ja, det indeholder den faktisk) giver chokoladen kant og finish og en særlig duft. Du kan købe den i Fakta.

Har du nogen chokoladefavoritter?

En kommentar til “Chokoladefavoritter”

  1. Chokolade….uhm….JA! Har en klar favorit, som ALTID er “på lager” i kølskabet, til når pludseligt chokolade-trangen overmander mig 😉
    Det er en skøn mørk chokoloade med chili fra Lindt. I just loooove it ! Den er perfekt som en lille sød/stærk bid sammen med en kop kaffe….uhmm….:-)

    Svar

Skriv en kommentar