Augmented reality: Nick Thompson’s first-person map

Jeg faldt over den her via en eller andens Twitter update. Videoen viser et display, der kan vise geografien rundt omkring brugeren samt stjernerne, solens og månens placering på himlen, baseret på et mashup af diverse datakilder. Det her er en fed gadget. Et godt eksempel på fremtidens augmented reality. Jeg vil have sådan noget indbygget i mine briller.

Oprindeligt indlæg på Kirrily Roberts’ blog Infotropism.

2 kommentarer til “Augmented reality: Nick Thompson’s first-person map”

  1. Ikke tosset! Den her app til iPhone er lidt mere nede på jorden, men er godt nok også godt tænkt. Glæder mig til at bruge den i Paris på et tidspunkt.

  2. Morten Brunbjerg Bech

    Okay! Ja, den er godt nok sweet! Sådan noget vil jeg også ha’ i mine briller.

    Skriv lige en lille anmeldelse, når du har fået prøvet det af.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.