Horsens kommunes bibliotekers nye hjemmeside

Horsens kommunes bibliotekers nye hjemmeside

Horsens kommunes biblioteker har fået nyt website. (Igen, om man så må sige. Sidst, det skete, gik det ikke upåagtet hen).

Bibliotekets ildsjæle har længe skrevet weblogs om gode læseoplevelser, tidens musiktendenser, film, der bare skal ses, bøger til forældre og deres børn og meget mere. De har dog hidtil været godt skjult i strukturen og svære at få øje på. I den nye løsning har vi fået ryddet op i disse blogs, samlet dem i ét system og kan nu præsentere overskrifterne på websitets forside.

I det nye design har vi endvidere lagt vægt på at synliggøre åbningstider, søgemuligheder og oplysninger om kommende arrangementer, foruden at det generelt skal være nemt at finde rundt på hjemmesiden. Vi har således arbejdet intensivt med at sætte fokus på det vigtigste, både grafisk og strukturelt.

På den tekniske side er vi gået væk fra Sitecore og prøver nu i stedet kræfter med WordPress MU. Det tegner til at blive et godt bekendtskab.

Se Horsens kommunes bibliotekers nye website her.