Mit første halvmarathon

Stadig ved godt humør på halvmarathon-distancen.
I søndags gennemførte jeg mit første halvmarathon med stor succes, syntes jeg selv (jeg kom igennem uden at stoppe op og gå). Bedriften blev udført ved det årlige Viborg Citymarathon. Mit resultat er måske ikke noget at skrive hjem om, men jeg er selv ret stolt af bedriften:

Officiel starttid:12:01:30
Reel starttid:12:02:18
Tid / Gennemsnitshastighed
9 km0:46:47 (5:12 min/km | 11.54 km/t)
21,097 km1:49:54 (5:13 min/km | 11.52 km/t)
Nettotid:1:49:54
Bruttotid:1:50:42
Placering
Overalt365

Efter 12 km gik det stadig fint og jeg tænkte noget i retning af: “Det her går jo meget godt. Jeg kunne godt have taget marathon-distancen”. Ved 15 km begyndte det at blive hårdt. Ved 17 km begyndte det at gøre ondt, og det gjorde det sådan set resten af vejen mod mål. I opløbet mod mål var der masser af tilskuere, og det gav fornyet energi til slutspurten. Men jeg kunne nok alligevel ikke have taget marathon-distancen.

En fin oplevelse, der gav blod på tanden. Tak til Jens og Jesper for følgeskabet.

6 kommentarer til “Mit første halvmarathon”

  1. Tillykke med halvmaratonen. Jeg nappede en selvbestaltet en af slagsen engang i februar på 1:39:15 uden egentlig at træne op til den. Var også lidt mør dagene efter 🙂 Der er helt klart forskel på halv- og hel-marathon: Den første kan man tage hvis man er i almindelig god form – den sidste kræver at man løber lidt lange distancer jævnligt.

    Tror jeg springer over marathon: Det er næsten for kedeligt at træne sig op til den. Eller hvad?

    Svar
  2. Jeg tror jeg vil holde med ham der skrev det med de hvide ben – husk at fjerne de lange hvide underhylere næste gang….

    Svar

Skriv en kommentar