Job-surfing

Jeg har fået nyt job. Igen. Denne gang på Horsens Bibliotek, hvor jeg, surprise, skal arbejde med web og udviklingsprojekter.

Jeg er egentlig ikke træt af jobbet hos INEO designlab. Der bliver lavet sprøde ting i den virksomhed, og kollegerne er nogle fede typer og meget kompetente. Men jeg bliver ved at tænke over, hvordan dette og hint kunne udnyttes i bibliotekssammenhæng. Biblioteksnørd? Ja, måske.

Jeg brænder stadig for webdesign og solide webløsninger, men noget i mig brænder vist mere for biblioteksfaget, så det er jeg nødt til at følge. Next stop Horsens Bibliotek.

Jeg starter forresten d. 1. marts.

11 kommentarer til “Job-surfing”

 1. Ja tillykke (igen)

  Jeg tænker også stadig meget på bibliotekerne – men jeg satser kraftigt på at blive en rum tid i Creuna.

  Jeg håber du vil gøre det godt på Horsens Bibliotek. Deres website trænger til en voldsom stabilisering og søgemaskinen kunne være et andet sted der kunne løftes, evt. vha. Summa.

  Svar
 2. Hej Morten
  Tillykke med det nye arbejde – de er godt heldige i Horsens – dejligt at du hjalp os med at løbe http://www.riskbib.dk igang.
  Vil selvfølgelig kigge ind på Horsensbib siderne og se hvad du har gang i.

  Svar
 3. Hej Morten

  Til lykke med jobbet !!
  God nyhed!! Også for alle os, der nu igen forhåbentlig kommer til at samarbejde med dig igen i ny og næ 🙂

  Svar
 4. Tillykke med det nye job!! Ja det var ikke længe du “holdt” udenfor biblioteksverdenen 😉
  Jeg hørte det fra Katrine for noget tid siden, og tænkte først at det er jo endnu længere væk fra Viborg, men hvis det er det rette job, så kan man vel leve med det (eller flytte).

  Svar

Skriv en kommentar