På herretur

Katten er vist ude af sækken. Jeg skal giftes. For 14 dage siden var jeg så på den halvårlige herretur med gutterne. Endnu engang gik turen til Søndervig, hvor der skulle festes til klokken lurt og spises mad med tvivlsom næringsværdi. Selvfølgelig havde drengerne valgt præcis denne tur til at holde polterabend for mig og selvfølgelig havde jeg ikke lugtet lunten.

Således bagstiv ovenpå en festlig fredag nat, startede lørdagen med brunch kl. 10.00. 

Dernæst på hovedet i vandet på wake board i Kabelpark DK ved Hvide Sande. Vi var ikke særligt gode (det må skyldes tømmermændene) men det var herre-skægt. Det var ikke sidste gang, jeg har prøvet dét, det kan stærkt anbefales. Se resultatet på videoen nederst.

Sidst på eftermiddagen en tur på paintball-bane i aflagte bamsedragter fra forsvaret. Det var også mega-sjovt, men der var vist ikke nogen, der gik derfra uden blå mærker. Turneringen blev afsluttet med kaninjagt. Og gæt, hvem der var kanin.

Afslutningsvis pizzaspisning på en fornuftig restaurant i Søndervig. Tak for en super polterabend og endnu en fed tur, drenge! I dag er det min tilkommendes tur og hun fik sig en ordentlig overraskelse i formiddags. 

Foto og videoklip er venligst udlånt af Rindom. Jeg har tilladt mig at klippe lidt i videostumperne. 

[youtube]armd0UqqYOA[/youtube]

4 kommentarer til “På herretur”

 1. Hej Morten
  Hvad dælen, har du besluttet dig for at slæbe Kathrine til alters? Hun virkede da ellers som sådan en sød og fornuftig pige…
  Nej, jeg må da sige, jeg glæder mig vældig på jeres vegne, og gid at det må gå jer vel i mange årtier. Bliver der så æresport med rulleskøjter, hockeystave og pong-pong’er (eller hvad nu det er cheerleaders smider rundt med (altså som de har i hænderne!))?

  Svar
 2. Halløjsa Morten !

  Her netop tilbagevendt på “min pind” fra 5 (ja FEM !) måneders orlov – tager jeg lige en rundtur på nettet – og suser forbi din blog – og hvor herligt at læse, at du og Katrine sådan skal “giwtes” ;0)

  Jamen, jamen – hvornår er det ?? Eller ER det sket ??
  Håber I får/har haft en dejlig dag/fest…OG TILLYKKE MED DET !!!!!

  Håber i det hele taget du befinder dig godt – hils den tilkommende/din hustru ;0)

  KH Tina

  Svar
 3. Hej Morten
  Tillykke! Det lyder som en dejlig idé. Ikke at det gør det store forskel i hverdagen, men det er, på en totalt gammeldags og besidderisk måde, simpelthen skønt at kunne sige “min mand” (ja i dit tilfælde så “min kone”…)

  Og så har sønnike her i huset lige headbanget lidt til jeres wake-board-film, det ser vildt skægt ud

  Nordjyske hilsner
  lise

  Svar
 4. Hej Morten

  Herreturen ser ud til at være forløbet kanon – SURT jeg ikke havde mulighed for at deltage:(.

  Vi har lige booket overnatning til på lørdag, men så kom vi til at tale om en ønskeseddel – jeg havde håbet jeg kunne finde den herinde – men nej.

  Kan du ikke maile en sådan.

  Thomas

  Svar

Skriv en kommentar