På herretur

Katten er vist ude af sækken. Jeg skal giftes. For 14 dage siden var jeg så på den halvårlige herretur med gutterne. Endnu engang gik turen til Søndervig, hvor der skulle festes til klokken lurt og spises mad med tvivlsom næringsværdi. Selvfølgelig havde drengerne valgt præcis denne tur til at holde polterabend for mig og selvfølgelig havde jeg ikke lugtet lunten.

Således bagstiv ovenpå en festlig fredag nat, startede lørdagen med brunch kl. 10.00. 

Dernæst på hovedet i vandet på wake board i Kabelpark DK ved Hvide Sande. Vi var ikke særligt gode (det må skyldes tømmermændene) men det var herre-skægt. Det var ikke sidste gang, jeg har prøvet dét, det kan stærkt anbefales. Se resultatet på videoen nederst.

Sidst på eftermiddagen en tur på paintball-bane i aflagte bamsedragter fra forsvaret. Det var også mega-sjovt, men der var vist ikke nogen, der gik derfra uden blå mærker. Turneringen blev afsluttet med kaninjagt. Og gæt, hvem der var kanin.

Afslutningsvis pizzaspisning på en fornuftig restaurant i Søndervig. Tak for en super polterabend og endnu en fed tur, drenge! I dag er det min tilkommendes tur og hun fik sig en ordentlig overraskelse i formiddags. 

Foto og videoklip er venligst udlånt af Rindom. Jeg har tilladt mig at klippe lidt i videostumperne.