LibraryThing for biblioteker

Jeg deltog engang i et projekt, der gik under navnet "Mit Bibliotek", som bl.a. gik ud på at berige biblioteksbasen med alskens relevant ekstrainformation, personalisering og brugergenereret indhold. Projektets leder Gitte Barlach sagde altid: "Vi skal da bare have fat i LibraryThing".

Og det ser det så ud til at bibliotekerne får nu. LibraryThing er i færd med at udvikle en samling widgets, der kan kobles direkte på OPAC'en. Tim Spalding skriver om LibraryThing for Libraries: 

LibraryThing for Libraries is composed of a series of widgets, designed to enhancing library catalogs with LibraryThing data and functionality. The achievement is that the widgets require NO back-end integration.

We're serious. Just add a single Javascript tag, and one tag for every widget you want to display and we do the rest. 

Læs mere om initiativet på Thingology Blog.