Front end udvikling på fuld tid

Jeg har taget et spring. Jeg har sagt min stilling på Herning Bibliotekerne op og fra 1. marts fået nyt job som front end udvikler hos Ineo Designlab. En lille designvirksomhed med webafdeling i Herning, hvor jeg skal arbejde med kode og design til content management systemer. Dermed forlader jeg biblioteksverdenen. Jeg kommer helt sikkert til at savne alle de gode kolleger, sparringspartnere og projektmagere, såvel på Herning Bibliotekerne som rundt om i landet, som jeg har arbejdet sammen med i de sidste 6½ år. Til gengæld kommer jeg nok knap så meget til at savne et udviklingstempo, der ikke altid lige har ligget i det gear, jeg godt kunne have tænkt mig. Det betyder nok også, at indholdet på denne weblog lige så stille kommer til at ændre karakter i de kommende måneder. Jeg vil tro, det kommer til at ende i knap så meget biblioteksfnidder og mere websnak. Om jeg nogensinde vender tilbage til biblioteksverdenen, vil tiden vise. Lige nu er jeg bare spændt på at komme i gang hos Ineo.