Front end udvikling på fuld tid

Jeg har taget et spring. Jeg har sagt min stilling på Herning Bibliotekerne op og fra 1. marts fået nyt job som front end udvikler hos Ineo Designlab. En lille designvirksomhed med webafdeling i Herning, hvor jeg skal arbejde med kode og design til content management systemer. Dermed forlader jeg biblioteksverdenen. Jeg kommer helt sikkert til at savne alle de gode kolleger, sparringspartnere og projektmagere, såvel på Herning Bibliotekerne som rundt om i landet, som jeg har arbejdet sammen med i de sidste 6½ år. Til gengæld kommer jeg nok knap så meget til at savne et udviklingstempo, der ikke altid lige har ligget i det gear, jeg godt kunne have tænkt mig. Det betyder nok også, at indholdet på denne weblog lige så stille kommer til at ændre karakter i de kommende måneder. Jeg vil tro, det kommer til at ende i knap så meget biblioteksfnidder og mere websnak. Om jeg nogensinde vender tilbage til biblioteksverdenen, vil tiden vise. Lige nu er jeg bare spændt på at komme i gang hos Ineo.

12 kommentarer til “Front end udvikling på fuld tid”

 1. Søren Johannessen

  Fedt nok! og stort tillykke – Jeg tror helt klart det nye job passer mere til din stil og evner –

  Var det Thorhauges udsagn der satte prikken over i’et?

  “at bibliotekerne skal til at holde op med at tænke kreativt “

 2. Jamen tillykke med det Morten, men også mange gange øv! Håber du finder dig til rette i de nye omgivelser og kommer til at trives. Bliver nok også hængende på feedet 😉

  Esben

 3. Pingback: Brugernes Bibliotek · Udviklingshastighed eller afviklingshastighed?

 4. Hej Morten!
  Tillykke med det nye job, det må lige være dig. Og pudsigt nok har lige netop Ineo i sin tid været med til at diskutere de første oplæg til den hjemmeside, jeg nu er wm for. På det tidspunkt var jeg godt nok stadig på barsel, men jeg har kun hørt godt om stedet. Held og lykke med det!
  Kh lise

 5. Pingback: Fremtidens bibliotek » Biblioteksstyrelsen søger 15 nye medarbejdere til udviklingen af fremtidens bibliotek.dk

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.