The Burning Crusade er i hus

The Burning CrusadeJeg har netop fået mine små fedtede fingre i The Burning Crusade, den længe ventede udvidelse til online rollespillet World of Warcraft. Skive nr. 4 sidder i drevet lige nu og installerer, og jeg glæder mig som en lille dreng til at komme i gang med at spille.

Det er faktisk fint, at udvidelsen kommer nu. Jeg begyndte vist at køre lidt død i World of Warcraft, for det eventyrlige element var efterhånden lidt forsvundet, og det hele var nærmest sat i system med opskrifter på alt: Gør sådan og sådan for at lave mest muligt damage, gør sådan og sådan for få det bedste udstyr osv. Det er selvfølgelig fint nok, men det eventyrlige og selve opdagelsen af spillet går lidt tabt.

Nå, nu er spillet installeret. Jeg skal til Outlands og mødes med vores guild-mester, så vi ses næppe den første måneds tid.